Dromen van Ankoria – Triblevania

Event Date:

20 april 2024

Event Time:

10:00 am

Event Location:

Speelplein Weyneshof

Oh, dappere helden van Ankoria! De drie gekke, gevleugelde kasteelheren, de Tribilies, hebben jullie hulp nodig! Uit hun geliefde kasteel verdreven door bloeddorstige veroveraars, zwerven ze nu helemaal alleen door de ijzige kou van Nosca. De Tribilies rekenen op JOU om hen te helpen hun kasteel terug te veroveren!

Durf jij het aan om samen met deze kleurrijke en vriendelijke wezentjes een episch avontuur te beleven? Ontdek geheime paden, trotseer uitdagende gevaren en help de Tribilies hun thuis terug te winnen van de gemene indringers!

Verwacht een dag vol plezier, spanning en onvergetelijke momenten terwijl je samenwerkt met de Tribilies om hun kasteel te heroveren. Kom en maak deel uit van dit betoverende avontuur in Triblevania, waar vriendschap en moed de sleutels zijn tot succes!

Indien je meerdere tickets bestelt op 1 account, geef dan alle namen op van de mensen voor wie de tickets bestemd zijn in het veld Order Notes tijdens het afrekenen. Hier kan je ook informatie over voedselallergieën kwijt en of je vegetarisch wil eten.

Inschrijven kan t.e.m. zondag 7 april.

Event Timelines

1
10u

Aankomst en aanmelden

2
11u

Start van het event

3
13u

Lunch

4
15u30

Tijd voor een snackje

5
18u

Avondeten

6
19u

Einde van het event

Sorry, this event is expired and no longer available.

Event FAQs

Moet ik als ouder mee doen wanneer ik mijn kind wil inschrijven?

Neen, ouders mogen hun kind afzetten om 10u en rond 19u weer komen ophalen. Ouders die deze dag graag met hun kinderen beleven, mogen zich inschrijven als firguant.

Moet ik mijn kind boterhammetjes mee geven?

Neen, de organisatie voorziet 2 maatijden. Een hotdogs rond 12u30 en een warme maatijd om 18u. In de namiddag is er nog een 4-uurtje voorzien.

Kan ik met mijn kind bijven slapen voor of na het event?

Ja, de organisatie is aanwezig vanaf vrijdag namiddag t.e.m. zondag middag. Ouders die graag een handje helpen met de opbouw op vrijdag of met de afbraak op zondag, zijn meer dan welkom om te blijven slapen. Dat zijn altijd erg gezellige momenten waar niet alleen de nodige werkzaamheden verricht worden, maar ook waar kinderen zich uitleven in het bos en de volwassen gezellig napraten of een spelletje spelen. Geef aan bij inschrijving dat je graag blijft overnachten.

Wat heeft mijn kind allemaal nodig om deel te nemen?

We trachten zo laagdrempelig mogelijk te zijn. Onze deelnemertjes moeten minimaal bij hebben:• Een (broeks)riem waar ze iets kunnen hangen.


• Een drinkberen die ze gemakkelijk herkennen of waar hun naam op staat.


Deelnemers hebben ook een veilig larp wapen nodig. We vragen ouders dat zoveel mogelijk zelf te voorzien. Wil je wat adressen waar dit soort wapens te koop zijn, contacteer ons op ankoria@oneiros.be. Het is ook mogelijk om van de organisatie een wapen te huren voor €10.


Kinderen doen soms graag een kostuum aan. Dat is niet nodig, maar is altijd wel leuk.

Moet mijn kind van tevoren een personage maken?

Neen, Dromen van Ankoria heeft een eenvoudig spelsysteem dat kinderen stap voor stap zelf kunnen ontdekken. Speel je voor het eerst mee, dan kies je jouw klasse en eerste vaardigheden tijdens het aanmelden zaterdag ochtend. Wil je toch al wat meer informatie, neem dan alvast een kijken op ankoria.oneiros.be.


De meesten spelen zichzelf tijdens het event, maar uiteraard mogen kinderen  hun fantasie helemaal de vrije loop laten en een alter ego verzinnen.

Wat zijn mijn opties als figurant?

We hebben 3 soorten figuranten nodig tijden het event:


Logistieke hulp - Dat zijn figuanten die helpen de winketjes waar kinderen hun vaardigheden of toverdrankjes aankopen. Ook kunnen ze ingezet worden bij het uitdelen van eten en drinken of helpen ze achter de schermen bij queestes. Van deze deelnemers wordt weinig tot geen rollenspel verwacht.


Begeleiders - Dit zijn de rollen die waarmee onze spelers het meest intesieve rollenspel gaan beleven. Ze begeleiden de kinderen op queestes en zijn crusiaal om de juiste sfeer neer te zetten. Dit soort rol neem je waarschijnlijk voor de hele dag op je. Van begeleiders verwachten we dat ze onze kinderen kunnen bezig houden en vermaken.


Korte actierollen - Dit zijn fysiek de meest intensieve rollen. We zetten ze in als tegenstanders of hindernissen die de kinderen moeten overwinnen tijdens queestes.

Total Seats: 120 (30 Left:)

By: Oneiros

  • Speelplein Weyneshof
  • Weynesbaan 126
  • Bonheiden
  • 2820
  • Belgium

Event Schedule Details

  • 20 april 2024 10:00 am   -   10:00 pm
Share This Events:
Add Calendar