Aether Openbaring

Event Date:

2 februari 2024

Event Time:

5:00 pm

Event Location:

Klooster Ommerborn

Na de geslaagde onderhandelingen tussen arbeiders en fabriekseigenaren is de rust in het levendige Raetsburg slechts gedeeltelijk teruggekeerd. Hopelijk gaat in het stadhuis de bestuurlijke chaos liggen nu de nieuwe bestuursploeg zijn weg zoekt. Daar valt af te wachten welk effect de stichting van een nieuwe partij zal hebben. Ook op internationaal vlak blijft er veel beroering. Met het verre New Eden zijn nog niet alle plooien glad gestreken, maar gelukkig is er veel lof vanuit Engeland. Het overlijden van bankier Von Aldringen maakte dat het sociale seizoen aan levendigheid moest inboeten. Om nog maar te zwijgen over de moeilijke episode rond Janssen Chemicaliën. Maar er zijn nog een paar vaste waarden die houvast bieden, die zelfs een onverwacht bondgenootschappelijk aangaan: de universiteit van Raetsburg en de belangrijke religieuze orde Mundo Vox Dei (die zich onlangs ook in Raetsburg vestigde). Deze beide instituten zullen nauwer samenwerken. De Mundo Vox Dei stelt een deel van hun klooster ter beschikking aan de universiteit om samen baanbrekend onderzoek te verrichten. Dat zal Raetsburg verder in het centrum van de wetenschap brengen.

Sorry, this event is expired and no longer available.

Event FAQs

Annulatievoorwaarden

Annuleer je tot 2 weken voor de aanvang van Aether 11 (voor vrijdag 19 januari 16u) dan krijg je jouw inschrijvingsgeld terug. Je plaats gaat dan naar de eerstvolgende op de wachtlijst.


Annuleer je later dan 2 weken voor Aether 11 (na vrijdag 19 januari 16u) dan krijg je jouw inschrijvingsgeld NIET terug. Je plaats gaat dan naar de eerstvolgende op de wachtlijst.


Helaas is de financiële impact voor Aether te groot om laattijdige annulatie middels doktersbriefjes of andere oorzaken de laatste twee weken voor het evenement mogelijk te maken. Bedankt voor julie begrip.


Je kan bij annulatie niet zelf kiezen aan wie je jouw plaats doorgeeft. De wachtlijst is beslissend.


Je annuleert door een mail te sturen naar aether@oneiros.be

Wat als er geen tickets meer beschikbaar zijn?

Om op de wachtlijst te komen, stuur een e-mail naar aether@oneiros.be. Indien er een plektje vrij komt, wordt je uitgenodigd om alsnog in te schrijven.

Event Location:

Total Seats: 95 (4 Left:)

By: Oneiros

  • Klooster Ommerborn
  • Ommerborn 4
  • Wipperfürth
  • 51688
  • Duitsland

Event Schedule Details

  • 2 februari 2024 5:00 pm   -   4 februari 2024 1:00 pm
Share This Events:
Add Calendar