Aether Equinox

Event Date:

20 september 2024

Event Time:

5:00 pm

Event Location:

Domaine du Château de Freux

Al eeuwenlang wordt eind september het Oogstfeest of de Equinox gevierd doorheen heel Europa. Voor sommigen is dit niet meer dan een reden om samen te komen en te feesten na het harde werk van de zomer en de oogst. Voor anderen is het een symbolisch -bijna magisch- moment waaraan veel betekenis wordt gegeven en waarmee vele gewoontes en rituelen gepaard gaan. Het zijn de laatste goede momenten voor donkere tijden, of het is net dat unieke moment van perfect evenwicht tussen licht en donker. Het is het moment waarop werelden dicht bij elkaar liggen of waarop er keuzes gemaakt moeten worden die elk een even grote kans tot realisatie hebben. België en Raetsburg maken zich op voor de verkiezingen, dus keuzes moeten wel degelijk gemaakt worden. Een dreiging uit het Oosten doemt op uit het duister net nu het donkerder wordt. Maar ook een geboortegolf van edele dames staat ons te wachten, als alles goed gaat. En een nieuwe buitenlandse edelman mengt zich in het sociale leven van Raetsburg. Het kan alle richtingen uit… Welke zal jij kiezen?

Whoops, this event is for members only. Login to view the content. Not a member? That's easy to fix!

Event FAQs

Annulatievoorwaarden

Annuleer je tot 3 weken voor de aanvang van Aether 12 (voor vrijdag 30 augustus 16u) dan krijg je jouw inschrijvingsgeld terug. Je plaats gaat dan naar de eerstvolgende op de wachtlijst. Annuleer je later dan 3 weken voor Aether 12 (na vrijdag 30 augustus 16u) dan krijg je jouw inschrijvingsgeld NIET terug. Je plaats gaat dan naar de eerstvolgende op de wachtlijst. Helaas is de financiële impact voor Aether te groot om laattijdige annulatie middels doktersbriefjes of andere oorzaken de laatste twee weken voor het evenement mogelijk te maken. Bedankt voor julie begrip. Je kan bij annulatie niet zelf kiezen aan wie je jouw plaats doorgeeft. De wachtlijst is beslissend. Je annuleert door een mail te sturen naar aether@oneiros.be

Wat als er geen tickets meer beschikbaar zijn?

Om op de wachtlijst te komen, stuur een e-mail naar aether@oneiros.be. Indien er een plektje vrij komt, wordt je uitgenodigd om alsnog in te schrijven.

Total Seats: 105 (36 Left:)

By: Oneiros

  • Domaine du Château de Freux
  • Rue Suzerain 42
  • Libramont-Chevigny
  • 6800
  • Belgium

Event Schedule Details

  • 20 september 2024 5:00 pm   -   22 september 2024 12:00 pm
Share This Events:
Add Calendar