Oneiros Projecten

beeld

In de wereld van Aether is de geschiedenis net iets anders gelopen. Aan het einde van de 19de eeuw heeft de wereld zo’n twintig jaar lang haar best gedaan om zichzelf uit te roeien. Nu, een generatie later, is het aan jou, om als inwoner van de fictieve stad Raetsburg, mee te bouwen aan een betere toekomst.

Aether evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar. Je kan je verwachten aan steampunk en Victoriaanse horror met nadruk op sociale conflicten, intriges en geheimzinnige mysteries.

...

Dromen van Ankoria is een laagdrempelig familie event waar iedereen welkom is. Onze dappere spelers zijn tussen de 6 en 12 jaar en worden meegenomen naar het magische rijk van Ankoria. Daar worden ze stoere krijgers, dappere paladijnen, wijze magiërs en sluwe jagers.

Deelnemers die ouder zijn dan 12 vervoegen ons team van enthousiaste figuranten. Kindjes jonger dan 6 kunnen van de sfeer komen opsnuiven wanneer ze vergezeld zijn door een volwassene.

beeld

Rogaria is een woestijnwereld waar uitgestrekte zandvlaktes worden afgewisseld door zeldzame oases waar het leven aan de oppervlakte opborrelt. De woeste en trotse Sha’éhel heersen over het Zand dat hun werd gegeven toen de Oude Meesters toen die naar de sterren vertrokken.

Rogaria evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar. Deze fantasie-larp is visueel geïnspireerd door het historische Midden-Oosten. Het spel draait om het leven in een nomadische karavaan waar zowel alledaagse bedreigingen als magische mysteries op de loer liggen achter elk zeildoek.

beeld

Angst is het project van Oneiros in Scandinavische larpstijl. Angst als LARP is geen serie in die zin dat de evenementen geen doorlopende verhaallijn hebben. Elk evenement staat op zichzelf. Thema’s en tijdlijnen verschillen, evenals het type horror en het onderwerp dat wordt gespeeld. Na vele jaren een slapend project te zijn geweest, kunnen we aankondigen dat 2024 het jaar van de terugkeer zal zijn met het evenement: Angst: Hyperphagia.

Meer informatie over het evenement is te vinden op hun website.

beeld

Welkom in Heimar. Een land geteisterd door oorlog en plagen waar vier volkeren samenleven onder de strikte heerschappij van de woeste Noormannen uit Mannheim.

Overal dreigt gevaar. Van trollen in de diepe wouden en ongerepte natuur vallen mensen tot wrede piraten de open zeeën.

Omen evenementen zijn toegankelijk voor deelnemers vanaf 18 jaar. Kies je volk, en word deel van de duistere geschiedenis.