Een kroon voor een Keizer

Event Date:

7 October 2023

Event Time:

10:00 am

Event Location:

Speelplein Weyneshof

De oude Keizer is dood, lang leve de nieuwe Keizer! Terwijl de laatste echo’s van de verslagen vijand vervagen, staan de kinderen weer voor een nieuwe uitdaging. Nu de wijze Keizer Marion er niet meer is en met het verraad van Eliot nog vers in het geheugen, blijven de drie overgebleven keizerskinderen vertwijfeld achter. Wie zal de keizerstroon bestijgen en wie neemt de zware verantwoordelijk op zich om het Rijk rechtvaardig te besturen? Prins Jonathan en de prinsessen Liana en Mila komen met hun hele hofhouding samen in het woeste land Norska en zullen proberen uit te klaren wie de volgende Keizer of Keizerin zal worden.

Lieve Ankorianen, we hebben een nieuw inschrijfsysteem. Tenzij je de afgelopen 12 maanden reeds tickets gekocht hebt voor een Oneiros event, zal je opnieuw een account moeten maken. Goed nieuws: met 1 account kan je meerdere tickets kopen! Het is eindelijk afgelopen met email adressen te toveren voor elke individuele deelnemer!

Het leven is wat duurder geworden. Ook met de organisatie van Ankoria voelen we dat. Daarom zijn we genoodzaakt geweest onze prijzen na meer dan 5 jaar, op te trekken.

Voor beginnende spelerstjes die graag een zwaard van ons huren, graag dit bij inschrijving reeds registreren, anders zal er geen zwaard door de organisatie voorzien zijn.

Inschrijven kan t.e.m. 23 september.

Event Timelines

1
10u

Aankomst en aanmelden

2
11u

Start van het event

3
13u

Lunch

4
15u30

Tijd voor een snackje

5
18u

Avondeten

6
19u

Einde van het event

Sorry, this event is expired and no longer available.

Event Location:

Total Seats: 120 (31 Left:)

By: Oneiros

  • Speelplein Weyneshof
  • Weynesbaan 126
  • Bonheiden
  • 2820
  • Belgium

Event Schedule Details

  • 7 October 2023 10:00 am   -   7:00 pm
Share This Events:
Add Calendar