Wij zijn de Oneiros Demo Crew, of kortweg ODC. Onder de vlag van vzw Oneiros trekken wij de wijde wereld in om onze vereniging te promoten door het gekostumeerd opleuken van allerhande evenementen.

Oneiros heeft zich als missie voorgenomen Live Action RolePlaying (LARP) te ondersteunen en te verspreiden onder een zo breed mogelijk publiek. Wij willen de mensen hiermee laten kennismaken door hen in real life erbij te betrekken. Een confrontatie tussen de fantasiewereld en de dagdagelijkse realiteit. Een clash tussen universums.

Hoe kunnen wij dat doen? Heel eenvoudig; voor onze beide partijen is het een win-win situatie.

Stel: u heeft een evenement gepland dat met een thematische aanvulling van personages net dat beetje extra panache zou krijgen, die extra punch. Dan zijn wij voor u de geknipte groep om mee in zee te gaan.

Wat is nu die thematische aanvulling? Wel, dat kan heel ruim worden geïnterpreteerd. Wij hebben het potentieelgestalte te geven aan een waaier van personages die aan de menselijke fantasie zijn ontsproten.

Misschien enkele voorbeelden om een concreter beeld te schetsen?In het verleden werden wij al gevraagd om evenementen rond bijvoorbeeld Game of Thrones op te leuken, de release van sommige games in een winkel kracht bij te zetten, een jeugdvereniging op een jaarmarkt te ondersteunen in een thema rond ridders en prinsessen en zoveel meer.

De setting die wij kunnen neerzetten is zeer breed en varieert van regelrechte Lord of the Rings-achtige fantasy over steampunk en Victoriaans Londen naar post-apocalyptische toestanden. Alles is eigenlijk mogelijk.

U leest het, wij komen uw evenement in thema en in outfit bevolken en de aanwezigen meenemen naar een alternatieve realiteit. Bekijk gerust even onze webstek, facebookpaginaen foto’s om u nog meer te laten overtuigen van onze meerwaarde op uw evenement.

Aarzel vooral niet om ons uw vragen door te sturen. Alles is mogelijk en wij nemen alles graag, zonder verplichtingen, eens met u door.

Voor onze aanwezigheid op een event vragen wij uiteraard een kleine vergoeding (financieel of materieel) waarmee wij ons materiaal kunnen onderhouden en nieuw materiaal kunnen aankopen.

U kan ons bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of rechtstreeks bij Annelies (0472/70.09.43) en Tom (0498/63.16.63)